Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Acepto | Más información

XAVIER ALCACER SANCHIS

Concejal

Compartir en redes sociales

  • Enviar a Google +
Imagen de XAVIER ALCACER SANCHIS

Nombre

XAVIER ALCACER SANCHIS

Fecha de actualización del curriculum

15-03-2016

Cargo actual

Concejal

Funciones

Cultura, esports, joventut, platja, enllumenat públic i parcs i jardins.

Formación

Llicenciat en Belles Arts

Tècnic especialista en Arts Gràfiques

Animador Juvenil

En els meus anys de formació acadèmica he gaudit de la Beca SICUE_SÉNECA per ampliar la meua formació en el món audiovisual en una universitat de referència com és la Universitat del País Basc. Finalitzats els meus estudis vaig obtenir el Certificat d'Aptitud Pedagògica (CAP) per l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Politècnica de València.

Experiencia profesional

Durant la meva vida professional he compaginat treballs com a monitor en educació no reglada i temps lliure amb altres com a dissenyador gràfic freelance.

Des de sempre he estat vinculat al món de l'associacionisme cultural i juvenil. D'altra banda, la meua inclinació cap al voluntariat m'ha portat a col·laborar en diferents projectes de cooperació internacional a Guatemala i Cuba, així com a participar en programes de voluntariat lingüístic per a immigrants.

Documentos

Declaracion de bienes